Kies voor het schoonste stofzuigsysteem van Nederland

Voor nieuwbouw en bestaande bouw

Compleet geïnstalleerd of doe-het-zelf

Meer dan 25 jaar ervaring

Centrale stofafzuiging

Bij AllVac Technology zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige stofzuiginstallaties en centrale stofafzuigingssystemen. Ons team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies, zodat u de juiste keuze maakt voor uw behoeften. Met directe prijsindicaties bieden we transparantie en gemak, waardoor het proces goed verloopt. Bij AllVac Technology streven we ernaar om u de best mogelijke stofzuigingsoplossingen te bieden, ondersteund door hoogwaardige producten en uitstekende service.

Centraal stofzuigsysteem

Kent u die typische geur die vrijkomt na een paar minuten stofzuigen? Deze geur wordt veroorzaakt door vuil en stof dat de stofzuiger terug de lucht in blaast: vuil dat microben, schimmels en andere deeltjes bevat.

De centrale stofafzuigsystemen van AllVac Technology NL bieden een efficiënte en hygiënische oplossing. Onze systemen verwijderen rondzwevend vuil volledig, waardoor de lucht in uw huis aanzienlijk schoner en gezonder wordt. Met name onze Retraflex-technologie, die de stofzuigslang naadloos integreert in de muur, biedt niet alleen ultiem gebruiksgemak, maar zorgt ook voor een efficiëntere stofzuigervaring.

Image
Image

Daarom kiest u voor AllVac Technologies

Complete installaties

Wij verzorgen de complete installatie van uw centrale stofzuigsysteem

Doe het zelf!

Bent u handig? Dan kunt u ook zelf installeren. Wij adviseren én leveren u het systeem en u doet zelf de installatie. Eerste verdiend!

CE-certificering

Wij installeren stofzuigunits (CE- gecertificeerd)
Image

Ook voor bedrijven

Ook voor bedrijfsgebouwen en instellingen, bij nieuwbouw en renovatie

Partners

AllVac is gespecialiseerd in stofafzuigers en werkt samen met specialisten bij u in de buurt.

20+ jaar ervaring

AllVac heeft jarenlange ervaring op het gebied van (inbouw)stofzuigers en we helpen u dan ook graag met het geven van een passend advies

Vragen? Neem contact met ons op

Contact