Oriënteren op een Centraal Stofzuig systeem

truecyclonic-animatieWat is een centraal stofzuigsysteem?

Bent u op zoek naar een manier om in uw huis een schonere en gezondere leefomgeving te creëren? Dan bent u niet alleen: een recent onderzoek wees uit dat 66% van de personen die een huis kopen of bouwen/verbouwen, speci- fieke wensen hebben omtrent gezonder wonen.

Schone lucht

Een zeer belangrijk aspect in uw huis is de kwaliteit van de lucht die u inademt. Luchtvervuilers zoals dierlijke schilfers, stofmijten en schimmels zijn een veel voorkomende oorzaak van allergieën en andere gezondheidsproblemen. Het gebruik van een centraal stofzuigsysteem kan blootstelling aan deze luchtdeeltjes in belangrijke mate verminderen.
Iedereen die wel eens gestofzuigd heeft, kent vast de typische geur die vrijkomt na enkele minuten. Deze geur is afkomstig van vuil en stof dat de stofzuiger terug de lucht in blaast – vuil dat microben, schimmels en andere deeltjes bevat.

De centrale stofzuigsystemen van AllVac Technology NL elimineren dit rondzwevend vuil voor de volle 100 %, waardoor de lucht in uw huis schoner en gezonder wordt om in te ademen. AllVac Technology NL heeft een ruim assortiment voor vrijwel elke toepassing.

Geen stofzak nodig

Het AVT stofzuigsysteem is het enige dat beschikt (bij de cyclonische stofzuigunits) over een volledig cyclonische reinigingswerking met bypassmotor dus geen filter of stofzak en geen stoflucht langs de motor. Dit gepatenteerd proces bevordert in hoge mate de reinigingsefficiëntie en verhindert de verspreiding van stof en vuil in de woning.

Daarnaast heeft AllVac Technology NL een aantal centrale stofzuigunits die de lucht zuiveren middels een stofzak. Doordat men hier verschillende stofzakken kan gebruiken zijn deze units geschikt voor vele toepassingen, elk met hun eigen voordelen.
De AVT machines voeren het stof en vuil af via een eenvoudig netwerk van speciale (2 inch gepolijst) ingebouwde buizen. Op deze manier komt het stof in een opvangbak terecht, welke men eenvoudig kan leeg maken.

Is het iets voor mij?

Een centraal stofzuigsysteem maakt stofzuigen gemakkelijker dan stofzuigen met een normale machine. Het apparaat zorgt voor luxe, is erg makkelijk in gebruik en is vrijwel onderhoudsvrij. Het systeem is zowel geschikt voor huizen als kantoorpanden. U hoeft geen zware stofzuiger meer door het huis te tillen en het komt uw gezondheid ten goede.

Kan het ook bij mij?

In nieuwbouw huizen of kantoorpanden kan een centraal stofzuig systeem altijd ingebouwd worden, hiervoor kunnen we u 100% garantie geven.

In bestaande woningen kan een centraal stofzuig systeem in 98% ingebouwd worden. Een centraal stofzuig systeem is vaak redelijk eenvoudig te installeren. Aan de hand van een plattegrond of een bezoek aan huis bepalen we hoe het buizensysteem het beste in uw huis kan worden ingepast.

Waarom een centraal stofzuigsysteem?

Met een Centraal stofzuigsysteem vindt er géén uitstoot meer plaats van micro deeltjes, bacteriën, allergenen en huismijt. Dit komt niet alleen mensen met allergieën ten goede, maar ook uw gezondheid is hier bij gebaat. Anderen voordelen van het systeem zijn:

  • Hygiënisch en gemakkelijk stofzuigen.
  • Géén retourstof dus minder vaak stofzuigen.
  • 100% zuigkracht.
  • Stofzuigen kost 30% minder tijd.
  • Geen stofzuiger mee tillen of slepen dus minder beschadigingen.
  • Geen stofzuiger lawaai.

Maar ook financieel zijn er voordelen:

  • Een CSS gaat veel langer mee.
  • Waarde vermeerdering van uw huis/bedrijfspand.
  • Het systeem kan bij nieuwbouw of koop van een huis/bedrijfspand meegefinancierd worden.
  • Bij cyclonische machines zijn er zelfs geen kosten voor stofzakken en/of filters.

Wat zijn de voordelen?

Een Centraal stofzuigsysteem brengt een groot aantal voordelen met zich mee, hieronder de voornaamste:
– Minder vaak stofzuigen
– Goed voor uw gezondheid
– Stofzuigen gaat sneller
– 100% zuigkracht
– Geen stofzuigerlawaai
– Niet meer slepen en tillen met een stofzuiger
– Waarde vermeerdering van uw huis/bedrijfspand
– CSS gaat veel langer mee dan een normale stofzuiger
– Geen stofzak nodig

Waarom AllVac?

AllVac Technology.NL geeft advies op maat, implementeert en installeert Centraal Stofzuig Systemen (CE gecertificeerd) in bedrijfsgebouwen, instellingen en woningen, bij nieuwbouw en renovatie. Dit doen wij aan de hand van een bouwtekening of plattegrond. We berekenen een passend systeem voor elke situatie. AllVac is gespecialiseerd in Centrale Stofzuig Systemen en werkt samen met specialisten bij u in de buurt.

AllVac heeft zich in de jaren gespecialiseerd op dit gebied en we helpen u dan ook graag met het geven van een passend advies.