Retraflex intrekbaar slangsysteem

De Retraflex intrekbaar slangsysteem voor centrale stofzuigsystemen, is altijd onder handbereik en klaar voor gebruik, waardoor de Retraflex handiger in gebruik is dan een traditionele stofzuigslang. Met dit oprolsysteem is ook de stofzuigslang geïntegreerd in de muur. De stofzuigslang is netjes weggewerkt in de muur en verdwijnt zodra u klaar bent met stofzuigen. 

De werking van een Retraflex stofzuigsysteem


STAP 1

Image
Pak de stofzuigslang, tot de juiste lengte.
STAP 2

Image

Trek aan de hendel om het systeem te starten.

STAP 3

Image
Druk de hendel in om de slang te ontgrendelen, bij opberging.
STAP 4

Image
Verwijder het accessoire en duw de slang terug .
STAP 5

Image
Sluit de inlaatklep van het systeem om te stoppen.

WIJ BOUWEN HET SYSTEEM KEURIG IN

Het inbouwen van een centraal stofzuigsysteem in uw nieuwbouwwoning of nieuwe kantoorpand is altijd mogelijk. Groot voordeel is bovendien dat het stofzuigsysteem eenvoudig bij de koop kan worden meegefinancierd. Ook bij bestaande bouw kan ons stofzuigsysteem vrijwel altijd zonder moeite worden ingepast. Wij ontwerpen hiervoor een centraal systeem precies op maat. Inbouw van een stofzuigsysteem in uw woning of kantoorpand biedt grote voordelen. Zo gaat het systeem bijzonder lang mee, hoeft u in het geval van een cyclonische unit nooit meer kosten te maken voor stofzakken en bespaart u behoorlijk wat (arbeids)tijd bij elke stofzuigbeurt. Sluit u zich ook graag aan bij de groeiende groep mensen die het huis of kantoor stofzuigt met behulp van een schoon en krachtig stofzuigsysteem?

Neem vrijblijvend contact op

Direct offerte aanvragen?

Upload dan hier uw bouwtekening. Binnen één dag nemen wij contact met u op!

Upload hier uw bouwtekening

Retraflex onderdelen kopen?

Allvac verkoopt Retraflex onderdelen op de webshop. Van borstelsets tot stofzuigslangen.

Ga naar de webshop

Voordelen

De geur die vrijkomt bij het stofzuigen ruikt meestal niet prettig. Deze wordt veroorzaakt door minuscule stofdeeltjes die de stofzuiger tijdens het zuigen weer terugblaast in de lucht. Allerlei bacteriën, schimmels en huismijt worden zo ingeademd.

In tegenstelling tot een centraal stofzuigsysteem zorgt de stofzuiger bovendien voor een hinderlijk geluid. Daarnaast spelen vaak de lengte van het snoer, omvang van het apparaat en lengte van de zuigslang tijdens het stofzuigen een rol. Deze zaken beperken veelal de actieradius. Andere voordelen zijn:

  • Hygiënisch en gemakkelijk stofzuigen.
  • Géén retourstof dus minder vaak stofzuigen.
  • 100% zuigkracht.
  • Stofzuigen kost 30% minder tijd.
  • Geen stofzuiger mee tillen of slepen dus minder beschadigingen.
  • Geen stofzuiger lawaai.
  • Een centrale stofzuiger gaat veel langer mee.
  • Waarde vermeerdering van uw huis/bedrijfspand.
  • Het systeem kan bij nieuwbouw of koop van een huis/bedrijfspand meegefinancierd worden.
  • Bij cyclonische machines zijn er zelfs geen kosten voor stofzakken en/of filters.
Image
Image

Geen stofzak nodig

Het AVT stofzuigsysteem is het enige dat beschikt (bij de cyclonische stofzuigunits) over een volledig cyclonische reinigingswerking met bypassmotor. Dit betekent dus geen filter of stofzak en geen stoflucht langs de motor. Dit gepatenteerd proces bevordert in hoge mate de reinigingsefficiëntie en verhindert de verspreiding van stof en vuil in de ruimte.

Daarnaast heeft AllVac Technology NL een aantal stofafzuigers die de lucht zuiveren met een stofzak. Doordat men hier verschillende stofzakken kan gebruiken zijn deze units geschikt voor vele diverse toepassingen, elk met hun eigen voordelen.

De AVT machines voeren het stof en vuil af via een eenvoudig netwerk van speciale (2 inch gepolijst) ingebouwde buizen. Op deze manier komt het stof in een opvangbak terecht, welke men eenvoudig kan leeg maken.

Image
Image

Is een stofafzuiger iets voor mij?

Een stofafzuiger maakt stofzuigen gemakkelijker dan stofzuigen met een normale machine. Het apparaat zorgt voor luxe, is erg makkelijk in gebruik en is vrijwel onderhoudsvrij. Het systeem is zowel geschikt voor huizen als kantoorpanden. U hoeft geen zware stofzuiger meer door het huis te tillen en het komt uw gezondheid ten goede.

Waarom AllVac Technology?

AllVac Technology geeft advies op maat, implementeert en installeert (inbouw)stofzuigers (CE gecertificeerd) in bedrijfsgebouwen, instellingen en woningen, bij nieuwbouw en renovatie. Dit doen wij aan de hand van bouwtekeningen en plattegronden. We berekenen een passend systeem voor elke situatie. AllVac is gespecialiseerd in stofafzuigers en werkt samen met specialisten bij u in de buurt.

AllVac heeft jarenlange ervaring op het gebied van (inbouw)stofzuigers en we helpen u dan ook graag met het geven van een passend advies.

Image

Vragen? Neem contact met ons op

Contact