Installatie van een Centraal stofzuig systeem

Een centraal stofzuigsysteem is in ieder pand en iedere woning te gebruiken en heeft veel voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is dat de lucht veel schoner wordt. Dat komt doordat de centrale stofzuigsystemen van AllVac Technology NL rondzwevend vuil, dat microben, schimmels en andere deeltjes bevat, voor 100% elimineert. Daardoor haalt u weer opgelucht adem! Ook is een centraal stofzuigsysteem veel gebruiksvriendelijker dan een normale stofzuiger. Met een centraal stofzuigsysteem kiest u dus voor schone, gezonde lucht in huis én gebruiksgemak: geen gesleep meer met die zware stofzuiger! 

Wilt u meer weten over onze stofzuigsystemen? Plan een videogesprek in met onze adviseur. We kunnen u dan meer vertellen over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Heeft u liever contact via e-mail of telefoon? Vul dan gerust ons contactformulier in!

Een stofzuigsysteem installeren in nieuwbouw of bestaande panden
Een centraal stofzuigsysteem kan gemakkelijk worden geïntegreerd in een nieuwbouw pand. Aan de hand van bouwtekeningen en plattegronden maken we een passend ontwerp. Ook bij bestaande woningen/panden en bij renovaties kan een stofzuigsysteem worden geïnstalleerd. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan u misschien zou denken!

Zelf installeren of laten doen?
Als u kiest voor een centraal stofzuigsysteem, kunnen wij deze voor u installeren. Zo bent u verzekerd van een goed geïnstalleerd en daardoor optimaal werkend centraal stofzuigsysteem.

Wilt u zelf aan de slag? Het installeren van een centrale stofzuiger is voor een handige doe-het-zelver zeker mogelijk. Wij voorzien u van een op maat gemaakt ontwerp zodat u precies weet hoe het systeem geïnstalleerd moet worden.

Heeft AllVac eigen monteurs?
AllVac heeft gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs, maar werkt ook samen met specialisten uit verschillende regio’s. Zo is er altijd een monteur bij u in de buurt en kan er altijd iemand snel ter plaatse zijn als u onverhoopt problemen ondervindt met uw stofzuigsysteem.

3D visualisatie

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

  Waarom AllVac Technology?

  AllVac Technology geeft advies op maat, implementeert en installeert (inbouw)stofzuigers (CE gecertificeerd) in bedrijfsgebouwen, instellingen en woningen, bij nieuwbouw en renovatie. Dit doen wij aan de hand van bouwtekeningen en plattegronden. We berekenen een passend systeem voor elke situatie. AllVac is gespecialiseerd in stofafzuigers en werkt samen met specialisten bij u in de buurt.

  AllVac heeft jarenlange ervaring op het gebied van (inbouw)stofzuigers en we helpen u dan ook graag met het geven van een passend advies.

  Image

  Vragen? Neem contact met ons op

  Contact