centraal stofzuigsysteem

Centraal stofzuigsysteem

Efficiënt en hygiënisch stofzuigen, zonder vieze geurtjes en zwevende stofdeeltjes in de lucht? De centrale stofzuigsystemen van AllVac Technology NL bieden de ultieme oplossing.

Gewone stofzuiger: ongezonde deeltjes en geluidshinder

Hoe goed een rijdende stofzuiger ook werkt, altijd zijn er de bekende nadelen. Om te beginnen is er de specifieke geur. Deze wordt veroorzaakt door minuscule stofdeeltjes die de stofzuiger tijdens het zuigen weer terugblaast in de lucht. De bewoners van het huis of het kantoor waar gestofzuigd wordt, ademen deze deeltjes in. Allerlei bacteriën, schimmels en huismijt worden zo ingeademd.In tegenstelling tot een centraal stofzuigsysteem zorgt de stofzuiger bovendien voor een hinderlijk geluid. Daarnaast spelen vaak de lengte van het snoer, omvang van het apparaat en lengte van de zuigslang tijdens het stofzuigen een rol. Deze zaken beperken veelal de actieradius.

Centraal systeem: geen retourstof en rust

Hoe anders zijn deze zaken bij de centrale stofzuigsystemen van AllVac Technology NL? Bij deze methode van stofzuigen heeft u geen last van vervuilende retourstof in woning of kantoor. U hoeft geen zware stofzuiger mee te tillen en raakt niet voortdurend met het lange snoer in de knoop. Stofzuigen met een centraal stofzuigsysteem gaat bovendien een stuk sneller. Vaak levert dit al gauw een tijdsbesparing op van 30 procent. Bovendien loopt u tijdens het stofzuigen niet in het lawaai. Kies u bij AllVac voor de cyclonische stofzuigunit, dan hoeft u nooit meer een stofzak te vervangen.

Wij bouwen het systeem keurig in

centrale stofzuigerHet inbouwen van een centraal stofzuigsysteem in uw nieuwbouwwoning of nieuwe kantoorpand is altijd mogelijk. Groot voordeel is bovendien dat het stofzuigsysteem eenvoudig bij de koop kan worden meegefinancierd. Ook bij bestaande bouw kan ons stofzuigsysteem vrijwel altijd zonder moeite worden ingepast. Wij ontwerpen hiervoor een centraal systeem precies op maat.Inbouw van een stofzuigsysteem in uw woning of kantoorpand biedt grote voordelen. Zo gaat het systeem bijzonder lang mee, hoeft u in het geval van een cyclonische unit nooit meer kosten te maken voor stofzakken en bespaart u behoorlijk wat (arbeids)tijd bij elke stofzuigbeurt.Sluit u zich ook graag aan bij de groeiende groep mensen die het huis of kantoor stofzuigt met behulp van een schoon en krachtig stofzuigsysteem? Vul dan snel ons (korte) offerteformulier in. Wij nemen dan contact met u op en u ontvangt een gratis basis slangset bij de afname van een compleet systeem!